DAG Nieuws

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
  • Start seizoen 2024-2025 groepslessen KDO D.A.G.

    23 augustus 2024

    Het nieuwe seizoen start op maandag 2 september 2024 voor bijna alle groepen voor volwassenen en senioren. In verband met de Kwakelse kermis start de Yoga op dinsdag 10 september 2024. Senior-fit start woensdag 11 september a.s. De turngroepen starten op maandag 9 september 2024 en de fifty fit les start i.v.m. de medewerking van Sanne aan de paralympische spelen op vrijdag 13 september 2024.

    Iedereen is weer welkom en nieuwe belangstellenden voor de lessen voor volwassenen en senioren mogen vrijblijvend mee doen aan een proefles. Zie bijgaand lesrooster.

    Nieuw dit seizoen zijn de lessen Yin Yoga op donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur o.l.v. Moniek. Kom voor gratis proefles.

    Wat is Yin Yoga?

    Yin yoga is in Nederland inmiddels enorm populair. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. In eerste instantie zijn de houdingen bedoeld om langer in de Lotushouding te kunnen blijven mediteren, maar het is vooral fijne lichaamsbeweging voor wie een zittend beroep heeft.
    Proefles: Donderdag 5 september 2024 van 19.30 tot 20.30 uur kan iedereen o.l.v. Moniek vrijblijvend uitproberen of Yin Yoga iets voor hem/haar is. De les is in de kleine sporthal van KDO aan de Vuurlijn in De Kwakel.

    Wil je meer informatie mail dan naar aerobics@KDO.nl
Evenementen
Weer
  • 14,4°
    Zwaar bewolkt
    Licht wisselvallig en zacht
Buienradar.nl