Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Clubactie gaat van start!

    18 september 2024
    Clubactie gaat van start!

    De Grote clubactie begint zaterdag a.s.! De F- t/m C-jeugdleden van KDO handbal verkopen loten om de clubkas te spekken. Een lot kost 3 euro en 80% daarvan gaat direct naar KDO handbal.

    Lot(en) kopen? Doe dat vanaf zaterdag vooral via één van onze F, E, D of C-leden of direct via: https://lot.clubactie.nl/lot/handbalvereniging-kdo/kdo--h/6961833.  

    Waarom koop je een lot? Er zijn natuurlijk mooie prijzen te winnen én van de opbrengst gaat onze jeugd sinds lange tijd weer op handbalkamp! De kampcommissie is al druk bezig met de voorbereidingen. Wordt vervolgd!
    De trekking van de Clubactie is op 19 november. De winkans is 1 op 9! Bekijk het prijzenpakket op de website

    Wil jij als bedrijf KDO handbal steunen? Koop dan een Superlot! Deze loten vertegenwoordigen 50 loten in één. Een Superlot kost €150,- en hiervan gaat ook 80% naar KDO handbal. Doe het direct via onze verkooppagina van de Grote Clubactie, via onze jeugdleden en/of neem even contact met ons op via handbal@kdo.nl . Wij zullen via onze sociale media kanalen laten weten dat jouw organisatie KDO handbal een warm hart toedraagt!

    Voor de ouders van onze jeugdleden: Loten verkopen doet je kind natuurlijk voor KDO handbal. Maar het is wel zo leuk om zelf een extra beloning te krijgen! Elk jaar kunnen lotenverkopers vele mooie prijzen verdienen met de Grote Clubactie. Bekijk het via de website van de Grote clubactie! https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/. Vanuit KDO handbal zijn er ook mooie prijzen te verdienen voor de beste verkopers en het best verkopende team. Naast deze gebruikelijke prijzen, verloten we onder alle verkopers van de Superloten ook nog een Nederlands Handbalteam shirt.

Evenementen
Weer
  • 12,1°
    Zwaar bewolkt
    Vanuit het zuiden meer zon en warm
Buienradar.nl