Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Tussenstand Grote Clubactie: een prachtig Superlot verkocht!

    1 oktober 2024

    Onze jeugdleden zijn zeeeer fanatiek loten aan het verkopen voor de Grote Clubactie. We gaan al richting het streefbedrag van 2500 euro én... het eerste Superlot is verkocht! 

    Nella Vries (D2) verkocht het Superlot aan Wouter Vries, Dirk Vries en Veronica Vries. Deze toppers maken 50x zoveel kans op het winnen van de prachtige prijzen die tijdens de loterij te winnen zijn. Superrrrrr gedaan!

    Nog geen lot gekocht of interesse in een Superlot?

    Doe dit dan direct via https://lot.clubactie.nl/lot/handbalvereniging-kdo/kdo--h/6961833 (lotenverkoop) of https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/  (Superloten). Je steunt er onze jeugdleden mee, want 80% van de opbrengst is voor KDO handbal. Jiermee wordt het handbalkamp van 2025 mede mogelijk gemaakt! 

    Met een Superlot koop je direct 50 loten. Natuurlijk zetten we jou(w bedrijf/organisatie) dan extra in het zonnetje via Ons Doel en onze sociale mediakanalen.

    Verkopers, opgelet!

    Onder de Super lotenverkopers wordt dit jaar een tenue van het Nederlands handbalteam verloot. Ook wint het bestverkopende team een patatje in de kantine en zijn er voor de beste verkopers andere mooie prijzen te verdienen! Zet dus nog even je beste beentje voor en vraag je buren, familie, vrienden of ze een lootje willen kopen. Zet 'm op!

Evenementen
Weer
  • 13,1°
    Zwaar bewolkt
    Lichte regen
Buienradar.nl