Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • "Wij dragen onze scheidsrechters op handen!"

    14 oktober 2024
    "Wij dragen onze scheidsrechters op handen!"
    Voor een eerlijk wedstrijdje handbal zijn ze onmisbaar. En dat hebben de spelers, ouders, trainers en coaches van KDO handbal vorig weekend hartverwarmend laten merken tijdens de Week van de scheidsrechter (5 t/m 13 oktober 2024). 

    Alle scheidsrechters die dit weekend actief waren en de andere 'vaste' verenigingsscheidsrechters en bondscheidsrechters die namens KDO fluiten, kregen een heerlijke attentie om te ontspannen na de wedstrijd, geregeld door onze scheidsrechterscontactpersonen, die ook een vermelding waard zijn. Zij zorgen elke speelronde weer voor de scheidsrechtersbeztting en regelen de scheidsrechtersopleidingen.

    Naast deze attentie werd er voor sommige scheidsies gezongen (“Scheidsie bedankt“), werden ze letterlijk omarmd (zie foto: D2) en "op handen gedragen" door ouders en spelers (zie foto: E2).
    Resultaat: blije scheidsrechters. Dat zien wij graag, want ze doen het goed. En ze zijn heel-hard-nodig.

    Wij blijven zeggen: zonder scheids, geen wedstrijd! Scheidsrechters hebben we nooit genoeg. Help jij ons alle wedstrijden te bemannen/bevrouwen? Meld je aan als verenigingsscheidsrechter! Uiteraard voorzien wij in opleiding en begeleiding.

    De Week van de Scheidsrechter is een initiatief van NOC/NSF en de nationale sportbonden, waaronder het Nederlands Handbal Verbond.
Evenementen
Weer
  • 12,1°
    Zwaar bewolkt
    Vanuit het zuiden meer zon en warm
Buienradar.nl