Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Met spoed enthousiaste kantinemedewerkers gezocht!

    18 september 2024

    Dringend zijn we op zoek naar enthousiaste personen van min. 18 jaar, die graag onze gasten in de kantine willen ontvangen. Je mag hen met een glimlach verwelkomen en ze een positieve bijdrage geven aan hun bezoek aan ons mooie sportcomplex. Zij zullen bij jou o.a. eten en drinken bestellen en dan mag jij ze op hun wenken gaan bedienen. Ervaring is niet noodzakelijk, je zult worden ingewerkt door één van onze ervaren krachten. Naast veel gezelligheid en waardering, ontvang je van ons een vrijwilligersvergoeding van € 6,- netto per uur.

    Het netto resultaat van de kantine is voor KDO van cruciaal belang om de contributies betaalbaar te houden voor al onze leden. In de komende zes weken hebben we tot nu toe op meerdere dagen geen kantinepersoneel beschikbaar. Jouw hulp zal dan ook zeer gewaardeerd worden!

    De dagdelen en frequentie dat je achter de bar zou willen staan, kunnen we met elkaar afstemmen. Ben je een ster in de keuken? Of vind je het juist erg leuk om bier te tappen? We ontvangen jou dan met open armen. De kantine is doordeweeks in de avonduren geopend en zowel op zaterdag als zondag de gehele dag.

    Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan snel contact op met Paul Hogerwerf via verenigingsmanager@kdo.nl en/of 06-25035129.

Evenementen
Weer
  • 11,6°
    Zwaar bewolkt
    Vanuit het zuiden meer zon en warm
Buienradar.nl