Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Inloopspreekuur voor leden van KDO, elke dinsdag 19:00-19:30 uur

    16 oktober 2024
    Inloopspreekuur voor leden van KDO, elke dinsdag 19:00-19:30 uur

    Met ingang van het seizoen 2024/2025 is er voor alle leden van KDO een vrijblijvend inloopspreekuur bij Plexus Fysiotherapie om blessures in kaart te brengen. Het spreekuur is bedoeld om je klachten te onderzoeken en advies te geven. Het is niet nodig om je van tevoren aan te melden. Het spreekuur is wekelijks op dinsdag van 19.00 tot 19.30 uur in de praktijk ruimte.

    Sinds 01-04-2024 is Fysiotherapiepraktijk Plexus gevestigd bij KDO. Naast de locatie in De Kwakel heeft Plexus 2 vestigingen in Uithoorn: bij Fit2Go (Wieger Bruinlaan 77) en het Plexus Performance Center op Sportpark De Randhoorn (Randhoornweg 90).

    De praktijk bestaat momenteel uit 11 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Zo is Fysiotherapiepraktijk Plexus Uithoorn gespecialiseerd in:

    Fysiotherapie / Manuele therapie / Sportfysiotherapie / Sport specifieke revalidatie

    Performance trainingen / Personal training / Oefentherapie / Echografie

    De fysiotherapeuten van Plexus staan altijd voor je klaar en bieden de hoogste kwaliteit. Wij trachten niet alleen de symptomen te behandelen, maar ook de oorzaak achter de klachten. Samen met jou onderhouden wij graag je fitheid. Ook voor specifieke performance doelen m.b.t. (top)sport, ben je bij ons aan het juiste adres.

    Voor afspraken op één van onze locaties kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer 0297-532749. Voor meer informatie kun je terecht op de site: www.plexusuithoorn.nl

     Graag tot ziens bij Plexus Uithoorn/De Kwakel!

Evenementen
Weer
  • 12,2°
    Zwaar bewolkt
    Vanuit het zuiden meer zon en warm
Buienradar.nl