Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
  • Voetbalseizoen gaat weer van Start!

    17 augustus 2024

    Voor het komend seizoen kunnen we als voetbalbestuur een aantal veranderingen melden.

    Zaterdag Voetbal
    Als eerste gaat de KDO selectie en de O19-1 op zaterdag voetballen. Hier hebben we afgelopen maanden uitgebreid bij stilgestaan en bericht via Ons Doel en op de website van KDO. Het zal even wennen zijn voor onze trouwe supporters. Maar wij gaan er vanuit dat jullie KDO blijven steunen door de thuiswedstrijden te bezoeken op zaterdag.

    Ajax komt spelen tegen KDO
    Voor onze supporters hebben we alvast een mooi opwarmertje. Voor de bekercompetitie ontvangt KDO-1 op zaterdag 31 augustus Ajax-2 om 14:00 uur op ons mooie sportcomplex. Veel Kwakkelaars genieten dan al van het Kermisweekend. Een ‘perfecte timing’ om met z’n allen te komen kijken naar de wedstrijd en steun KDO.

    Alleen aanvoerders mogen nog met de scheidsrechter praten
    De KNVB heeft besloten om een nieuwe regel in te voeren voor zowel het betaalde voetbal als het gehele amateurvoetbal. Vanaf het nieuwe seizoen mogen alleen nog de aanvoerders van de elftallen in gesprek treden met de scheidsrechter. Hiermee wordt dus een einde gemaakt aan de mogelijkheid voor andere spelers om direct met de scheidsrechter te communiceren. Graag hiervoor aandacht van de aanvoerders voordat de wedstrijd begint.

    Als je geen aanvoerder bent en je praat toch tegen de scheidsrechter dan krijg je een ‘gele kaart’. KDO verhaalt de KNVB boete bij de speler.

    Nieuw jeugdbeleid
    Afgelopen halfjaar is het voetbalbestuur in gesprek geweest met Jesse Stange, Jim Klijn en Jesper Oudshoorn (Team Jeugdopleidingen) over het herschrijven van het jeugdbeleid. Hiermee geeft het voetbalbestuur een nieuwe krachtige impuls aan de jeugdopleiding. Jesse, Jim en Jesper zijn ‘mannen’ van de club met een KDO ‘hart’.

    Er is door hen hard gewerkt om het nieuwe jeugdbeleid te organiseren voor de start van het komende seizoen. Er starten maar liefst 10 selectiespelers als nieuwe trainer van onze jeugdteams.

    Hoe mooi is dat?

    Voor het eerst in een paar jaar groeit het aantal teams weer bij de jongste jeugd. Het voetbalbestuur is dan ook trots op deze samenwerking en het zorgt voor continuïteit binnen de jeugdopleiding. De komende maand gaan we communiceren hoe het nieuwe jeugdbeleid eruit ziet en de bijbehorende aanpak.

    Uiteraard stellen we Jesse, Jim en Jesper nog voor aan onze leden.

    Trainingsschema
    Het trainingsschema 2024-2025 is gemaakt.

    Je kunt het vinden op de KDO website en ziet daarop wanneer jouw team op welke dagen traint. Wanneer je als team niet komt of kunt trainen, bijvoorbeeld vanwege vakanties of andere redenen, dit graag tijdig doorgeven aan onze verenigingsmanager Paul Hogerwerf:

    verenigingsmanager@kdo.nl

    Het heeft namelijk impact op zijn planning en het open zijn van kleedkamers of sportcomplex e.d.

    Instagram
    Op dit moment is de werkgroep vrijwilligers/communicatie bezig om een ‘mooie’ Instagramsite te maken voor KDO voetbal. Hoe dat eruit komt te zien en organiseren voor onze voetbalteams volgt binnenkort.

    Vacatures Vrijwilligers
    Het voetbalbestuur doet wederom een beroep op onze leden of dorpsgenoten om nu echt op te staan en te helpen om de laatste vacatures in te vullen. Zonder vrijwilligers geen vereniging!

    Materiaalmensen:
    Hiervoor zoeken wij 3 vrijwilligers

    Voor de Kleding: uitgifte/inname voetbalkleding: shirts, trainingspakken van de jeugdteams en trainingspakken en jassen voor de trainers. En bijbehorende administratie van wie krijgt wat. Ook het coördineren en zorgen voor eventueel reparatie + nieuw te bestellen. (2 mensen)

    Voor het materiaal: het op orde houden van de materiaalkamer, het verzorgen van het materiaal (ballen oppompen, vervangen van ballen), trainingsmateriaal (hoedjes, pionnen, hesjesetc) en het aanschaffen van nieuw materiaal. (1 mens)

    Lid Technische Commissie (TC) O15 t/m O19
    Zie Lid Technisch Commissie (TC) O15 t/m O19 | Vrijwilligers gezocht | KDO

    Trainer O19 voor de donderdagavond van 19:00-20:00 uur

    Als laatste wenst het voetbalbestuur onze leden weer veel voetbalplezier in het nieuwe seizoen!

Evenementen
Weer
  • 12,2°
    Zwaar bewolkt
    Vanuit het zuiden meer zon en warm
Buienradar.nl