• MO9 begint met vol enthousiasme aan de eerste wedstrijd van het seizoen!

8 september 2024
    MO9 begint met vol enthousiasme aan de eerste wedstrijd van het seizoen!

Zaterdag 7-9-2024.

Vanaf half 11 op de parkeerplaats van KDO reden weer met 7 enthousiaste meiden richting Bennebroek voor weer de 1e wedstrijd van het seizoen.

Nadat alle nieuwe shirts waren uitgedeeld en bewonderd waren ze klaar om het veld op te gaan voor de warming up.

De 1e helft begonnen de meiden vol enthousiasme aan de wedstrijd. Maar de meiden van Bennebroek hadden minstens net zoveel enthousiasme en de bal vloog toch een paar keer achter in het net van onze keepster. Maar hè niet getreurd was de boodschap van onze coach Frank we hebben nog de 2e helft om dit recht te zetten. En de limonade in de rust en de opbeurende woorden van Frank hadden zijn positieve werking. Want kdo'r Fiene scoorde haar 1e doelpunt van het seizoen!! En dat vierden ze op het veld. Maar ja, ook Bennebroek wist ons doel te vinden. Maar de KDO meiden lieten zich niet uit het veld slaan. Ze bleven ervoor gaan. En dat leidde toch nog een doelpunt voor KDO! Ook Ailyn wist te scoren. Yessss. Maar ondanks alles enthousiasme van meiden sloten we wedstrijd af met 8-2 voor Bennebroek. Maar deze meiden weten volgende week zaterdag staat er weer een nieuwe wedstrijd op het programma. En deze is bij KDO om 09.00 tegen IJmuiden vv en ook dan zullen zij vol enthousiasme en positiviteit starten aan de wedstrijd. Lijkt het jouw nou leuk om deel uit te maken van dit leuke en gezellige meiden team? Train dan een keer mee op maandagavond of woensdagavond van 18.00 tot 19.00 bij KDO. Groetjes MO9-1